Om


" Min fornemmeste opgave som landskabsarkitekt er at skabe leverum, hvor mennesker kan mødes og livet kan udfolde sig".


Tegnestuen Lindskov Studio er stiftet og drives af landskabsarkitekt Julie Lindskov, ud fra devisen, at leverum skabes i tæt samspil med relevante brugere, aktører og specialister indenfor hele anlæggets værdikæde. 


"Så længe jeg husker tilbage, har jeg sanset, været nysgerrig på og forholdt mig til naturen og de steder vi omgiver os med samt menneskenes ageren i disse leverum. 

Jeg har en intuitiv sans for og nysgerrighed på kompositioner, rumligheder og æstetik.

Som barn kunne jeg sidde længe og blot betragte menneskers interaktioner og ageren, i et byrum, en park etc. Betragte livet mellem husene.  

Naturen var min daglige legeplads. Det var der jeg i min barndom fandt glæde, fordybelse og ro. Denne forbundenhed til naturen ligger stadig dybt i mig, den dag i dag og i mit virke som landskabsarkitekt". Julie Lindskov.

 

Når I vælger Lindskov Studio, får I en rådgiver med fokus på at skabe leverum, hvor mennesker mødes og livet kan udfolde sig. Forankrede leverum, hvor brugernes behov og stedets kvaliteter og potentialer altid er indtænkt. Alle opgaver bliver gået til med omhu og med bestræbelse på, at skabe holistisk og regenerativ arkitektur.


Lindskov Studio varetager alle rådgivningsfaser, lige fra brugerinddragelse og skitseforslag til udbudsprojekter og tilsyn i anlægsfasen, se nærmere her.


Julie Lindskov er uddannet fra Københavns Universitet som Landskabsarkitekt cand.hort.arch. i 2014.

Igennem sine år som landskabsarkitekt har hun oparbejdet en bred vifte af kompetencer indenfor landskabsarkitektfaget.


Erfaringsmæssig baggrund:


Se et udvalg af Lindskov Studios projekter her.


Lindskov Studio skaber leverum af høj kvalitet, hvor der både er indtænkt æstetik, funktionalitet og hensyntagen til klimaet, herunder LAR, biodiversitet og brug af genbrugsmaterialer.


Leverum som skaber rammerne for at livet kan udfolde sig.


HVORFOR VÆLGE LINDSKOV STUDIO?Et samarbejde med Lindskov Studio er ensbetydende med en professionel skræddersyet rådgivning, med en passion for at skabe æstetiske, funktionelle og klimavenlige leverum, både i små og store projekter.


Læs mere om den rådgivning jeg kan tilbyde her.